گاهی کمتر بیشتر است. وقتی بحث عکاسی میان باشد، این اغلب درست است. عکاسان مبتدی گاهی سعی می کنند چیز های زیادی را در عکس های خود بیاورند که باعث شلوغی عکس و پرت شدن حواس بیننده از سوژه اصلی می شود. این یعنی المان های زیادی در عکس وجود دارند که از نظر وزن بصری و جلب توجه با نقطه کانونی یا سوژه ای که باید تمرکز بیشتری روی آن باشد، رقابت می کنند. در این مطلب لنزک چند عکس با ترکیب بندی ساده خواهیم دید که نشان می دهند چطور استفاده از ساده گرایی یا مینیمالیسم می تواند به عکس های جذابی منجر شود.
ادامه مطلببایگانی بر حسب عکس های دیدنی
نسبت طلایی در عکس های انسل آدامز
نسبت طلایی (golden ratio)، یکی از تکنیک های ترکیب بندی است که هنرمندان از دیرباز برای خلق آثار چشم نواز (از نظر زیبایی شناسی) از آن به عنوان راهنما استفاده کرده اند – به زبان ساده این روش چیزی شبیه یک نسخه کمی پیچیده تر از قانون یک سوم است. اگر نگاهی به آثار عکاس بزرگ انسل آدامز (Ansel Adams) بیندازید، شاید متوجه نسبت طلایی در آن ها بشوید. عکاس الیوت مک گوکن (Elliot McGucken) وقتی متوجه نسبت طلایی در عکس های انسل آدامز می شود، خطوط مارپیچ طلایی را روی آن ها می گذارد تا حضور نسبت طلایی را در آثار این هنرمند به وضوح نشان دهد.
ادامه مطلبعکاسی با نوردهی طولانی از چراغ های راهنما در مه
عکاسی فاین آرت عالی همیشه حاصل ایده های خلاقانه یا تلاش بسیار زیاد نیست، گاهی ایده های ساده به نتایج شگفت انگیز منجر می شوند. مجموعه عکس لوکاس زیمرمن (Lucas Zimmermann) با نام «چراغ های راهنما – Traffic Lights» یک مثال عالی است. عکس هایی با نوردهی طولانی از چراغ های راهنما در مه که در ادامه این مطلب لنزک شاهد شماری از آن ها خواهید بود.
ادامه مطلبعکس های برتر شاخه عکاسی از غذا های سایت ۵۰۰px سال ۲۰۱۶
شاید عکاسی از غذا ها به محبوبیت ژانر هایی چون منظره یا پرتره نباشد، اما مزیت های خاص خودش را دارد. مزیت هایی مثل اینکه خوراکی ها یا سوژه های عکاسی شما در خانه وجود دارند (مثل سبزیجات، میوه ها و پاستا) و حتی می توان برای تزئین غذا از اشیاء و رنگ های غیر خوراکی استفاده کرد. اما در کنار این مزیت ها نکته مهمی که وجود دارد این است که شما علاوه بر اینکه باید مهارت های عکاسی و نورپردازی داشته باشید، به ذوق هنری برای تزئین و چیدمان غذا ها یا کمک گرفتن از یک طراح غذا (food stylist) نیز نیازمندید. در این مطلب لنزک شاهد ۱۰ عکس از برترین های شاخه «عکاسی از غذا ها» سایت ۵۰۰px در سال ۲۰۱۶ خواهید بود.
ادامه مطلبمصاحبه با شهرزاد اکرمی عکاس و فتومونتاژکار
در این مطلب از سری مصاحبه های لنزک با عکاسان، با خانم شهرزاد اکرمی، شری اکرمی (Sherry Akrami)، عکاس و فتومونتاژکار ساکن تهران مصاحبه ای داشته ایم. شری از صحنه هایی که برای فتومونتاژ و دستکاری عکس ها (photo manipulation) در فتوشاپ نیاز دارد عکاسی می کند و بر این باور است که یک فتومونتاژکار باید عکاس باشد، نه الزاما عکاس حرفه اى. این هنرمند با ترکیب عکاسی و جادوی فتوشاپ تصورات و رویا هایش را در قالب عکس واقعیت می بخشد. در ادامه این مطلب از شما عزیزان برای مطالعه این مصاحبه دعوت می کنیم.
ادامه مطلبپروژه عکاسی: عکس های خلاقانه ماکرو از وسایل آشپزخانه
عکاس برزیلی آندره اکسنستاین (Andre Occenstein) در پروژه عکاسی خود سعی دارد پرسپکتیو های غیر معمول و جدیدی را از اشیاء و لوازم معمولی آشپزخانه به تصویر بکشد. جدیدترین مجموعه عکس این هنرمند، لوازم آشپزخانه را با کلوزآپ هایی خلاقانه به نمایش گذاشته است که در این مطلب لنزک از شما عزیزان برای تماشای این عکس ها دعوت می کنیم.
ادامه مطلب