اگر مایلید تا از پاسخ ها به این پرسش از طریق ایمیل مطلع شوید، آن را دنبال یا Follow نمایید. لطفا جواب خود را در قسمت «به این سوال پاسخ دهید» بنویسید (تا کاربران دیگر بتوانند به آن امتیاز دهند).
- سلاااااامی دوباره به شما اساتید بزرگوار
باز اومدم که وقت شما اساتید رو بگیرم?
دوربینی که تهیه کردم d5300 همراه با کیت لنز ۵۵-۱۸ هست
حالا نکته اینجاست که تقاضای کمک از شما بزرگان دارم???
- تازه کارم
- سبک هایی که خیلی بیشتر علاقه دارم هم پرتره و هم منظره هست
- حدود یک میلیون میخوام هزینه کنم،حالا یه ذره بالاتر یا پایینتر هم بشه مشکلی نیست
- قصد خرید لنز سوم میره ایشالله برای ۲،۳ سال دیگه
طبق چنتا سرچی که کردم اینا رو گفتن خوبه ولی نه از قیمتشون اطلاعی دارم و نه از کیفیتشون
لطفا منو راهنمایی کنید که کدومشون مناسبتره برای من
- ۱۸-۱۰۵
- ۱۸-۱۴۰
- ۱۸-۳۰۰
- ۵۵-۳۰۰
- ۷۰-۳۰۰
11 پاسخ
برای عکاسی پرتره لنز ۵۰mm f/1.8 خوبه… هم کیفیت قابل قبولی داره و هم قیمت مناسبی داره.
برای عکاسی منظره هم لنز های ۱۸-۱۰۵ و ۱۸-۱۴۰ خوب هستن جفتشون.
ای کاش دوربین رو با کیت لنز ۱۸-۱۴۰ تهیه کرده بودید که الان نخواین زیاد هزینه کنید.
چون لنز ۱۸-۵۵ عملا یه لنز همه کاره در حد مبتدیه و فک نمیکنم با داشتن لنز ۱۸-۱۴۰ و ۵۰mm که واقعا لنز های خوبی هستن ، این لنز چندان به کارتون بیاد.
اگر میخواید ۱۸-۵۵ رو نگه دارید بهتره ۵۵-۳۰۰ رو بگیرید تا رنجتون کامل بشه اما اگر خیلی به لنز بلند نیاز ندارید که در صورت کار مدلینگ احتمالا ندارید ۱۸ ۱۴۰ خیلی مناسبه و همونطور که دوستمون گفتن ۵۰ میلیمتر دیاف باز ۱٫۸ یا ۱٫۴ خیلی لنز عالی برای کراپدار و پرتره است
سلام ببینید من خودم هم D5300 دارم لنز ۱۸-۱۴۰ واقعا لنز خوبیه اما کیفیت و دیافراگمش کمی ضعیفه. در مورد ۵۵-۳۰۰ هم باید بگم خیلی خوش استیله اما نه کیفیت داره نه فوکوس درست و حسابی (فوکوسش خیلی کنده). به نظر من شما یه لنز ۵۰mm fix اف ۱٫۸ بخرید بهترین انتخاب رو کردید چرا که دیافراگم بازی داره و توی عکس های پرتره خیلی به کمکتان میاد (من خودم خیلی از نبود دیافراگم باز رنج می برم) و همچنین کیفیت عالی و فوقالعاده ای داره که اگر ازش استفاده کنید تازه متوجه می شید که چقدر دوربینشون با کیفیته. درضمن این لنزی که مورد بحثه منه حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومان قیمت داره و میشه اپن رو روی دوربین های فول فریم بدون اینکه کراپ بشه نصب کنید (و این یعنی این که اگر شما فول فریم هم بخرید این لنز کنارتون خواهد بود) اگر هم که لنز زوم احتیاج دارید به نظر من شما یه ۵۵-۲۰۰ VRII بخرید که به نظر من از همه لنز هایی که شما گفتید هم با کیفیت تره قیمت هم همون حدود باید باشه و با دو لول لرزش گیری لنز خیلی خوبی محسوب می شه ولی شما همون روی ۵۰mm فوکوس کن که اگر بخری عکاسیت متحول می شه فقط یه نکته اونم این که هر لنزی که می خری مواظب باش که موتور فوکوس داخل خود لنز باشه چون که دوربین های ما موتور فوکوس داخلی نداره و نمی تونه با لنز های بدون موتور فوکوس ، فوکوس خودکار کنه (منظورم همون ۷۰-۳۰۰)
نمیدونم چی بگم…
خیلللللللللی سپاسگذارم ازتون
خیللللللی لطف کردین اساتید بزرگوار
تووی یک کلام،دمتون گرررررررم
پس در اولویت خریدم برم سراغ ۵۰ mm fix 1.8 که برای پرتره مناسبترینه و حدود ۷۰۰ قیمتش هست
و اولویت دومم، لنز ۵۵-۲۰۰ برای منظره و زوم کردن که اینم حدود ۷۰۰ میشه
که جمعا حدود ۱٫۴۰۰٫۰۰۰ میشه هزینه ی لنزام
یعنی با حدود ۱٫۴۰۰٫۰۰۰ نمیشه لنزی گرفت که هر دو حالت یعنی هم پرتره و منظره رو به خوبی پوشش بده؟
فقط شرمنده یه سوال از آقا حمید
به جای ۵۵-۲۰۰ چرا ۵۵- ۳۰۰ رو چرا پیشنهاد ندادین؟ یعنی کیفیتش پایینتره؟
خیللللی ممنونم از جواب دادنتون
خواهش می کنم در مورد ۵۵-۳۰۰ بهتره که کمی فکر کنید چرا یه لنز با فاصله کانونی وسیع با قابلیت لرزش گیری بسیار خوب باید اینقدر ارزون باشه؟ این لنز از کیفیت خوبی برخورداره اما نه عالی اگر به دنبال کیفیت ، سرعت و دیافراگم باز می گردید فقط باید نظرتون روی ۵۰mm باشه در مورد ۵۵-۲۰۰ هم باید بگم که پیگیری و علاقه و ادب شما من رو مجبور کرد تا دقیق قیمت ها رو دربیارم ببینید جدیدترین نسخه این لنز (۵۵-۲۰۰) نسخه VRII هست که قیمت خیلی بالایی داره اگر شما بتونید هر دو این لنز هارو تهیه کنید که بهترین کار رو انجام دادید اما اگر نتونستید هزینه کنید می تونید نسخه قدیمی تره همین لنز یعنی ۵۵-۲۰۰ VR رو به قیمت ۵۰۰ هزار تومان و ۵۰mm f1.8 رو به قیمت ۶۵۰ هزار تومان تهیه کنید که نتیجه تقریباً مساوی با لنز های قبلی داره امیدوارم کمکتون کرده باشم.
در ضمن ۵۵-۳۰۰ خیلی کمد فوکوس می کنه که این خیلی بده اما اگر کار استودیویی می کنید بهتره لنز ۸۵mm رو تهیه کنید این کاملا مخصوص پرتره هست اما ۵۰mm و ۵۵-۲۰۰ لنز های همه کارن و به نظر من بهترن
آقا حمید من الان توو خود سد کرج هستم،از خجالت آب شدم آخه
شما خیلی بزرگوارین استاد،لطفه شماست
من هیچگاه نمیتونم در مقابل شما اساتید کوچکترین بی ادبی داشته باشم
واقعا شرمنده کردین،فقط میتونم بگم ایشالا خدا یه فرصت برای جبران بهم بده برای زحمت هایی که گردنتون افتاد،چه شما آقا حمید استاد عزیز ، چه دیگر اساتید بزرگوار
بی نهایت سپاس از این همه توجه و دلسوزی برای ما شاگرد اولی ها
توضیحات دوستان خوب بود و اشاره ۵۰ پرایم نیکون هم به جا . فقط درمورد لنزهای ارزان تله زوم شرکت نیکون مانند ۵۵_۳۰۰ / ۷۰_۳۰۰ / ۱۸_۳۰۰ همگی از فوکال ۲۰۰ به بالا تصویر تخت میشه. در بین تله زومهای ارزان نیکون ۵۵_۲۰۰ vr2 از همه بهتر هست
دوست عزیز فاصله کانونی ۵۵ برای عکاسی منظره خیلی زیاده اون هم رو سنسور کراپدار برای عکاسی منظره باید حداقل ۱۸ رو داشته باشید مگر اینکه اون لنز ۱۸٫۵۵ رو هم نگه دارید
اابته ۱۸ بر روی سنسور کراپ فقط کمی امکان عکاسی منظره بهتون میده
لطفا دقیقا توضیح بدید منظورتون از تخت شدن تصویر چیه و اگر همون منظورتون معنی واقعی کلمه هست چرا باید این اتفاق بیوفته و چرا فقط رو لنز های ارزان قیمت من هیچ دلیل فنی برای این اتفاقی که شما میفرماید پیدا نمی کنم لطفا بیشتر توضیح بدید.
لنزهای تله دارای اپتیک فوق العاده حساس و پیچیده هستند که نمونه های دقیق و شارپ این لنزها قیمتهایی بسیار گرانی دارند . مطمئنا لنزهای ارزان تله به پای لنزهای چند ده میلیونی نمی رسند . برای همین ممکن است در یک بازه فوکال ، تصویر نسبتا مناسبی بدهند اما در مابقی نه شارپنس خوبی دارند و نه بوکه زیبا و مناسبی . این خصوصیت در فوکال بالای ۲۰۰ لنزهای نیکون مشهوده . تصویر تخت عنوانیه که برای این فوکالها انتخاب میشه چون بُعد کافی در عکس ایجاد نمی کنند . این یک واقعیت پذیرفته شده از سوی کسانی مانند من هست که با هزینه خیلی کم به فوکال بالا دست پیدا کنم و عکاسی خودم رو ادامه بدم . توصیه می کنم سری به سایت https://pixelpeeper.com بزنید و عکسها رو با لنزها و فوکالها متفاوت مشاهده کنید تا به کیفیت عکسهای زیبای لنزهای تله با کیفیت پی ببرید .