«نقد عکس» نام یکی از بخش های لنزک است. در بخش نقد عکس، که آخر هفته ها برگزار می شود، ما عکس ارسالی یکی از خوانندگان عزیزمان را منتشر می کنیم و از شما خواهش می کنیم که انتقادات سازنده خود را در مورد آن مطرح نمایید. این یک راه عالی برای یادگیری بیشتر در مورد عکاسی، مطرح کردن دیدگاه ها و نقد شدن عکس خود شماست. در ادامه از شما برای شرکت کردن در این بخش و مطرح کردن نظرتان در مورد عکس نقد شماره ۱۲۹ دعوت می کنیم.
قوانین ساده این بخش
- گاهی ما عمدا عکس هایی که بی عیب نیستند را انتخاب می کنیم، پس لطفا با انتقادات سازنده خود به دوستانتان کمک کنید
- آزادانه هر نصیحتی که می دانید مفید است را مطرح کنید – ترکیب بندی، نورپردازی، ویرایش و…
کاندید این هفته بخش نقد عکس (برای مشاهده سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید):
عکس
مشخصات عکس :
- دوربین: NIKON D700
- دیافراگم: f/4.5
- سرعت شاتر: ۱/۵۰۰sec
- حساسیت سنسور: ISO-500
- فاصله کانونی: ۳۵mm
عکاس: آقای احمد جمالی مقدم
قصد داشتید چه چیزی را به تصویر بکشید؟
استراحت کارگران و خستگی.
لطفا نظر خود را در قسمت نظرات، پایین همین صفحه، مطرح نمایید. شما چگونه چنین صحنه یا عکسی را به طور متفاوتی به تصویر می کشیدید؟ تشکر فراوان از همه عزیزانی که هفته گذشته در این بخش دیدگاهشان را مطرح نمودند.
سازنده ترین نظرات در سایت به شکل برجسته ای نمایش خواهند یافت. شما هم می توانید با کلیک روی این لینک عکس خود را برای بخش نقد ارسال نمایید.
مروری بر نقد عکس هفته گذشته
یکی از دیدگاه های برجسته هفته گذشته: Meysam40c: سلام، واقعا تبریک میگم عکس عالی در اومده… با لنز ۱۸ ۵۵ معکوس. معکوس کردن اونم با این لنز سخته، چون عمق میدان خیلی کم میشه. کار هوشمندانه استفاده از شات هایی با فوکوس متفاوت که اینکارو عالی انجام دادین…
لنزک: نقد فوق یکی از نقد های برجسته مطرح شده در هفته گذشته می باشد. ما سعی می کنیم هر هفته یکی از نقد های سازنده خوانندگان عزیزمان را در این قسمت معرفی کنیم، اما قطعا قضاوت در مورد «برجسته ترین» نقد بر عهده شما است. از این رو توصیه می کنیم شما نیز تمامی این نقد ها را مطالعه بفرمایید. برای مطالعه تمامی نقد های مطرح شده در هفته گذشته، روی عکس فوق کلیک کرده و به پایین صفحه مراجعه نمایید.
۳۱ خرداد ۱۳۹۵
با سلام
نکته ای که توی همین سایت فرا گرفتم اینه که سوژه عکس توی نگاه اول باید چشم بیننده رو به سمت خودش جذب کنه اینجا تا حدی رعایت شده ولی خلوت تر بودن عکس میتونست کمک بیشتری باشه، برای مثال حذف ماشین و قرار گرفتن هر دو کارگر کنار همدیگه و یا حذف کارگر دوم، البته مشخصه که این نوع عکس فعل بداهه است و این نقد چندان بهش وارد نیست.
۲۳ خرداد ۱۳۹۵
با سلام.عکس خوبیه ولی اگه ای لول گرفته میشد چطور بود؟ یا اینکه ماشین حذف میشد؟.سیاه و سفید بودن عکس خیلی کمک کرده برای رسوندن مفهوم .خسته نباشید
۳ خرداد ۱۳۹۵
واقعا عالی بهتون تبریک میگم…
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵
درود بر شما . عکس زیبایی هستش . سیاه و سفید بودن هم کمک میکنه که خستگی مورد نظر عکاس بیشتر احساس شود . به نظر من با توجه به این که کارگر دومی ( دورتر ) سن و سال کمتری دارد چنانچه فوکوس روی ایشان قرار میگرفت و به دوربین نزدیک تر بود عکس بهتری میشد . موفق باشید
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵
نقاط قوت عکس:
-شیوه لمیدن کارگران در فرغون ها،خش و سوراخ های روی دیوار قدیمی،شکستگی چراغ خطر اتومبیل در گوشه سمت راست عکس،حالت آویزانی پاهای کارگران،لباسهای خاک آلود،چشم های قوی تر کارگر مرد در یک سوم سمت چپ عکس به کادر بندی و قوت عکس کمک شایانی کرده…
-استفاده از دیافراگ بسته تر و ایزوی بالا به کهنه گی خستگی و لهیده گی عکس کمک زیادی کرده
نقاط ضعف:
-شیئی در حال سقوط از زیر پای راست کودک کار لمیده در فرغون
-ستون و سایه های ستون که کمکی به ترکیب بندی عکس نکرده و موجب شکستگی در عکس شده
-منطقه فوکوس وسیع درعکس(پای راست مرد کارگر و دسته چپ فرغونی که بر ان لمیده است نیز به اندازه چشمانش که نقطه قوت عکس هستند و باید فوکوس بیشتری داشته باشند در فوکوس هستند…).
–
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵
سلام خسته نباشی
به نظر من اگر زاویه جوری بود که کارگر ها پشت هم قرار میگرفتند و اولی فوکوس میشد قشنگ تر میشد.
احساس میکنم عکس کادر خوبی ندارد .
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵
عکس قشنگیه، مخصوصاً که سیاه و سفید خیلی با این فضا جور درمیاد
فقط اگه من بودم حاشیه سمت چپ رو کمتر میکردم و سعی میکردم فضای بیشتری رو داخل کادر جای بدم
اگه isoش هم کمتر بود، شارپ تر میشد.
در هر صورت قشنگه، لذت بردم. خسته نباشی
۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵
عالی عالی عالی .بعد از سالها بالاخره یه عکس متفاوت دیدم که منو به فکر فرو برد.درود بر کارگران و درود بر عکاس این اثر