نکات گرفتن عکس های بهتر – قسمت دوم

عکاس هدر فاکنر می گوید: «حضور داشته باشید. این به معنای برقراری تماس چشمی، تعامل، و گوش دادن به سوژه است. دوربین را از روی چشم هایتان پایین بیاورید و انسان باشید. دوربین را برای گرفتن یک عکس تعیین کننده بالا ببرید. اما به یاد داشته باشید که دوباره آن را پایین بیاورید تا سوژه خود را بررسی کنید، مثل وقتی که برای نفس کشیدن از آب بیرون می آیید.»

قسمت های دیگر

نکات گرفتن عکس های بهتر – قسمت اول

نکات گرفتن عکس های بهتر – قسمت آخر

سال ها پیش، زمانی که من یک دانشجوی خیال پرداز بودم، از هر عکاسی که به او برمی خوردم این سوال را می پرسیدم: «چطور عکس های بهتری بگیرم؟» من بسیار خوش شانس بودم که عکاسان بااستعداد و سخاوتمند زیادی مرا زیر پر و بال خود گرفتند تا راه را به من نشان دهند. بدون توصیه های ارزشمند آنها، به هیچ وجه نمی توانستم به عکاسی که امروز هستم، تبدیل شوم. از قضا، اولین سوالی که اکنون به عنوان یک تهیه کننده از من پرسیده می شود نیز همین است که «چطور عکس های بهتری بگیرم؟». در این مطلب تعدادی از نکات مهم که فکر می کنم کمک می کنند تا عکس های بهتری بگیرید را با شما به اشتراک می گذارم.

۱۱

دفترچه راهنمای دوربین خود را بخوانید

بهترین راه برای این که بفهمید با دوربین خود چه کاری باید انجام دهید این است که دفترچه راهنمای آن را بخوانید. بسیاری از مردم این مرحله واقعا مهم را در سفر عکاسی خود جا می اندازند. هر دوربین با دیگری متفاوت است، بنابراین با خواندن دفترچه راهنما با تمام کارهای جالبی که می تواند انجام دهد آشنا خواهید شد.

۱۲

دست از بررسی مداوم عکس ها بردارید

این عادت بدی است که عکاسان دیجیتال ممکن است دچار آن شوند. بارها و بارها عکاسانی را دیده ام که یک عکس می گیرند و بلافاصله به صفحه نمایش نگاه می کنند. با انجام این کار ممکن است تمام لحظات خاص را از دست بدهید. می توانید بعدا به عکس های خود نگاه کنید. ممکن است آن «عکس خاص» را از دست بدهید و این بر کل جریان کار شما تاثیر می گذارد، بنابراین فقط به عکاسی ادامه دهید! – مارینا دات پرکینز

مارینا دات پرکینز یک عکاس خبری، سفر، و مراسم عروسی است که اکنون در نیوکاسل زندگی می کند.

۱۳

کادربندی

این تکنیکی است که وقتی می خواهید توجه بیننده را به چیزی در عکس خود جلب کنید، استفاده می شود. با کادربندی یک صحنه یا سوژه، مثلا با یک پنجره یا طاق نما، نگاه بیننده را به نقطه کانونی اصلی هدایت می کنید.

بیشتر بیاموزید: قاب در قاب – آموزش کادربندی در ترکیب بندی عکاسی

۱۴

با نور شکل دهید

عکاس پاتریا جانیدس می گوید: «هیچ وقت با خورشید مستقیم در پشت سر خود عکاسی نکنید. این کار یک نور تخت کسل کننده روی سوژه ایجاد می کند. اگر با قرار دادن منبع نور در کنار یا پشت سوژه عکس بگیرید، می توانید با نور شکل دهید، و عکس جالب تری ایجاد کنید.»

پاتریا نه تنها یک عکاس خبری بااستعداد است، بلکه دوست قدیمی، مربی، و مشوق شخصی من نیز هست. او حتی به من کمک کرد تا اولین شغلم را به عنوان یک عکاس حقوق بگیر شروع کنم.

۱۵

واترمارک

این نکته ارتباط مستقیمی با عکس گرفتن ندارد، اما بر ظاهر عکس ها تاثیر می گذارد. واترمارک هرچه کوچکتر باشد بهتر است. و اگر می توانید از استفاده از آنها اجتناب کنید، این کار را بکنید.

احتمال این که عکس های شما دزدیده شوند بسیار کم است، مگر این که یک حرفه ای حقوق بگیر باشید. اما در واقعیت، آنها از دزدیده شدن تصاویر شما جلوگیری نمی کنند. آنها فقط حواس بیننده را از تصاویر شگفت انگیزی که گرفته اید پرت می کنند، زیرا هنگامی که یک واترمارک روی کل عکس می زنید، این تنها چیزی است که بیننده به آن نگاه می کند.

۱۶

حضور داشته باشید

عکاس هدر فاکنر می گوید: «این به معنای برقراری تماس چشمی، تعامل، و گوش دادن به سوژه است. دوربین را از روی چشم هایتان پایین بیاورید و انسان باشید. دوربین را برای گرفتن یک عکس تعیین کننده بالا ببرید. اما به یاد داشته باشید که دوباره آن را پایین بیاورید تا سوژه خود را بررسی کنید، مثل وقتی که برای نفس کشیدن از آب بیرون می آیید.»

«با آنها مانند یک آزمایش علمی زیر میکروسکوپ رفتار نکنید. حضور داشتن در کنار سوژه احترام شما را به آنها نشان می دهد، زمین بازی را از نظر پویایی قدرت یکسان می کند، و آنها را آرام می سازد. به این ترتیب تصاویر بسیار طبیعی تری خواهید گرفت.»

هدر فاکنر عکاسی است که رشته عکاسی روزنامه نگاری را در کالج هنر کوئینزلند دانشگاه گریفیث برگزار می کند. او همچنین مدیر اجرایی The Argus، یک مجله اینترنتی روزنامه نگاری تصویری تحت اجرای دانشجویان است.

۱۷

سرعت شاتر

آگاه بودن از سرعت شاتر به معنای تفاوت بین گرفتن یک عکس تار و یک عکس شارپ است. همه چیز بستگی به این دارد که دنبال چه چیزی هستید. اگر از یک رویداد ورزشی یا از کودکانی که در حیاط می دوند عکس می گیرید، احتمالا می خواهید سوژه های شما در فوکوس واضح و شارپ باشند. برای ثبت حرکت سریع باید از یک سرعت شاتر بیش از ۱/۵۰۰ ثانیه، یا حتی ۱/۱۰۰۰ تا ۱/۲۰۰۰ ثانیه استفاده کنید. از طرف دیگر، ممکن است بخواهید رده های بلند نور یک ماشین را در عکس خود ثبت کنید. بنابراین سرعت شاتر دوربین خود را به یک نوردهی طولانی تغییر می دهید. این مقدار می تواند یک ثانیه، ده ثانیه، یا حتی کند تر باشد.

۱۸

باتری های خود را تعویض کنید

این مورد ساده به نظر می رسد، اما تقریبا همه عکاسان روی این سیاره قبلا گرفتار آن شده اند. از جمله خود من. ترفند این است که به محض این که از یک جلسه عکاسی به خانه برمی گردید، باتری را در شارژر قرار دهید. پس از آن تنها نکته این است که مطمئن شوید یادتان بماند پس از شارژ شدن دوباره آن را به داخل دوربین برگردانید.

۱۹

فاصله کانونی

عکاس جاستین ویلکس می گوید: «من با دو لنز پرایم و یک دوربین عکاسی می کنم؛ یک ۲۸mm و یک ۳۵mm. برای همه چیز. من ۷۰ درصد مواقع از لنز ۳۵mm و ۳۰ درصد مواقع از لنز ۲۸mm استفاده می کنم. مدتی طول می کشد تا به آن عادت کنید، اما زمانی که این کار را انجام دادید، عکاسی با لنزهای پرایم برای شما تنها راه ممکن می شود. این بدین معنی است که باید با آنچه دارید کار کنید و نمی توانید تنبل باشید.»

«در واقع، این به معنای تصاویر بیشتر و کمتر کار کردن با زوم و شاید از دست دادن لحظه ها باشد. همچنین به ثبات شما کمک می کند. اگر روی یک پروژه یا مجموعه عکس کار می کنید، استفاده از یک فاصله کانونی ثابت راهی عالی برای حفظ یک حس ثبات قوی است.»

جاستین ویلکس یک عکاس مستند است که تا کنون عکس هایش در مجله نیویورک تایمز، مجله تایم، و جاکارتا گلوب و چند مورد دیگر منتشر شده است.

۲۰

بخشی از یک جامعه عکاسی باشید

با عضویت در یک جامعه عکاسی (community) بخشی از یک گروه فعال خواهید بود که در مورد این که چقدر خوب دارید پیش می روید به شما بازخورد می دهند. می توانید چیزهای جدید یاد بگیرید تا به شما کمک کند تکنیک خود را بهبود بخشید، و حتی ممکن است چند دوست عکاس جدید پیدا کنید.


لطفا نظرتان در مورد مطلب را در اینجا مطرح نمایید. اگر سوالی دارید، در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *