نقد عکس #۱۷ – عکاسی از کودک

از عکاسی با نوردهی طولانی به سمت فریز کردن حرکت و سرعت شاتر بالا می رویم. این هفته یکی از عکس های شما، که در آن عکاسی از کودک، فریز کردن حرکت آب، کادربندی عمودی و پس زمینه ای مات به چشم می خورد، را برای نقد و بررسی داریم.

کودکان حسی از زندگی و شادی را با خود دارند و عکاسی از آن ها موضوعی بسیار شیرین است که البته چالش هایی را نیز با خود به همراه دارد. هنگام عکاسی از کودکان آن ها را به ژست گرفتن مجبور نکنید. چراکه به تصویر کشیدنشان وقتی مشغول بازی یا انجام کار خاصی هستند، بسیار زیباتر و طبیعی تر است.

نکات آموزشی عکاسی از کودکان را در مطلب «نکات عکاسی کودکان» مطالعه نمایید. اگر مایل بودید فراتر روید و مطالعه بیشتری در این زمینه داشته باشید مطلب «عکاس حرفه ای به کمک ما می آید تا از کودکان بدون سختی عکس بگیریم» را از دست ندهید. برای کسب الهام بیشتر از تماشای عکس های مطلب «عکاسی از بچه ها – چند عکس برای الهام شما» لذت ببرید.

اگر می خواهید نکات آموزشی فریز کردن حرکت آب را مطالعه کنید به مطلب «عکاسی از آب – در هر محیطی هستید، عکس های فوق العاده ای از آب بگیرید» مراجعه نمایید.

تشکر از همه عزیزانی که در این بخش سایت فعالیت می کنند و با سایت خود همراهند. می توانید نقد هفته گذشته را در «نقد شماره ۱۶» دنبال نمایید.

برای شرکت کردن در این بخش عکس های خود را به آدرس ایمیل ما info@lenzak.com ارسال نمایید. لطفا به همراه عکس ضمیمه شده، اطلاعات نوردهی عکس (سرعت شاتر، دیافراگم، ایزو و…) و شرح مختصری در مورد عکستان را هم بنویسید.

قوانین ساده این بخش

  • ما عمدا عکس هایی که بی عیب نیستند را انتخاب می کنیم، پس لطفا با انتقادات سازنده خود به دوستانتان کمک کنید
  • آزادانه هر نصیحتی که می دانید مفید است را مطرح کنید – ترکیب بندی، نورپردازی، ویرایش و…

عکس این هفته (برای مشاهده سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید)

عکاس: آقای سهیل موسوی

محل عکاسی

پارک ملت مشهد.

مشخصات عکس

  • دوربین: Canon 60D
  • دیافراگم: f/5.6
  • سرعت شاتر: ۱/۶۴۰ Sec
  • حساسیت سنسور: ISO-200
  • فاصله کانونی: ۱۳۵mm

نظرات شما

  1. حسین

    ۹ شهریور ۱۳۹۶

    آقای موسوی عکستون حس خوبی به آدم میده و بنظرم سطل آشغال هم جزئی از پارک و زندگی‌ماست.همینطورم معتقدم که اشیاء اطرافِ ما هر کدوم به یه دلیلی هستن پس بذاریم باشن و بزاریم همه چیز واقعی باشه.ممنون که خوندین نظرمو البته اگه خوندین.?

  2. علی سبکبار

    ۲ فروردین ۱۳۹۳

    با سلام
    به نظرم با تغییر زاویه هم دید بهتری از آب داشتیم و هم سطل زباله از بک گراند حذف می شد .
    سرعت شاتر هم جا داشت بیشتر باشد تا حس فریز شدن را بیشتر القا کند .

    1. سهیل موسوى

      ۳ فروردین ۱۳۹۳

      سلام
      ممنون از نظرتون.
      کاملا با شما موافق هستم به نظرم یک چیزی که خیلی خودم رو اذیت می کرد همون سطل اشغال توی بکگراند و در مورد سرعت شاتر هم با شما موافق ام. البته چند عکس با سرعت شاتر بالاتر هم بود که با اینکه آب ها بهتر شده بود ولی از لحاظ حسی این رو از همه بیشتر دوست داشتم. 🙂

    2. ali

      ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳

      سلام.
      عکس خوبی شده همه چیزش هم مناسب هستش! وجود سطل زباله در بک راند عکس شما رو زیبا تر نشون داده!
      در پلان اول شما نصویری از بازی کودک با اب دارید و در پلان دوم سطلی رو داریم که تصویر رو کامل تر کرده!

  3. داود

    ۲ فروردین ۱۳۹۳

    به نظر من عکس خوبی هست. ایراد آن چنانی به عکس وارد نیست فقط محض خالی نبودن عریضه حالا یه ایراد بگیریم که به نظر میاد فوکوس به صورت اتوماتیک انجام شده و در مرکز تصویر فوکوس داریم(نقطه اوج فواره آبی که نزدیک کودکه). من فکر می کنم که بهتر می بود که به صورت دستی نقطه فوکوس رو روی خود کودک قرار می دادیم تا چشم بیننده خود به خود به کودک جلب بشه نه فواره آب!

    در کل به نظر من عکس بسیار خوبی هست و می تونه خاطره خوبی واسه اون کودک در سال های بعدی به وجود بیاره!

    1. سهیل موسوى

      ۳ فروردین ۱۳۹۳

      سلام
      بله درسته بهتر بود فوکوس روی کودک بود ولی انقدر این لحظه سریع اتفاق افتاد و اینکه من شاید بعد از یک ماه عکاسی این عکس رو گرفتم هنوز روی فوکوس دستی تمرکز کامل نداشتم.
      ممنون از نظرتون و وقتی که گزاشتین.

      1. داود

        ۳ فروردین ۱۳۹۳

        خواهش می کنم. اگر دوست دارین می تونین در سایت ۵۰۰px.com هم ثبت نام کنید و اونجا هم عکس های خودتون رو آپلود کنید و نظر بقیه رو بدونین و هم با دیدن شات های عکاس های دیگه (چه آماتور، چه حرفه ای) دیدتون بازتر شه.


لطفا نظرتان در مورد مطلب را در اینجا مطرح نمایید. اگر سوالی دارید، در بخش پرسش و پاسخ مطرح نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *